THAI MASSAGE
Den traditionelle Thai Massage er en hård massage som går i dybden, og den kræver den fulde indsats af massørens kræfter. Massagen går fra top til tå og indeholder både fod, nakke og skulder massage. Der bruges ikke olie, så du må gerne beholde dit tøj på (såfremt det er bekvemt). Har du ømme muskler enten pga. arbejde eller sport vil denne massage være et godt valg. Trods dens hårdhed får massagen dig samtidigt til, at slappe af. Derudover forbedres blodcirkulationen og strømmene i lymfesystemet.
Efter massagen vil du føle dig genopladet og afslappet.

FODMASSAGE
Fodmassagen omfatter massage af både ben og fødder. Ud over massage anvendes tryk på reflekspunkter på og under foden.
Massagen af reflekspunkter har indflydelse på hele kroppen og stimmulerer funktionen af de indre organer.
Massagen er afslappende og lindrer ømme fødder og trætte ben, giver velvære og stimulerer blodomløbet.

NAKKE- OG SKULDERMASSAGE
Lindrer muskelspændinger i nakke- og skulderområdet. Denne massage er velegnet, når man har et kontorjob.

TERAPIMASSAGE
Terapi massage koncentrerer sig omkring dine problemzoner. Massagen virker afslappende, løsner spændte muskler, lindrer og formindsker kronisk smerte og øger fleksibiliteten i muskler og led.

OLIEMASSAGE
Oliemassage benytter sig af teknikker fra traditionel thailandsk massage, dog er den meget blødere og koncentrerer sig mere på overfladen. Dens primære formål er afslapning, velvære og øget blodcirkulationen. Oliemassage er en Full Body Massage fra fod til hoved efter en forudbestemt sekvens, hvor man inddrager alle sider af kroppen.

SPORTSMASSAGE
Sportmassage er ikke en traditionel massage form i Thailand. Denne massage minder mere om olie massage, men er en hårdere, da der bliver gået i dybden med de muskler som er ømme for at få løsnet dem op. Ved hjælp af denne type af massage er det muligt at afkorte den periode som musklerne har behov for at slappe af mellem træningsintervallerne.